Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

во батьківщина

Прес-реліз,   Неділя, 28 серпня 2016, 16:30

ВО "Батьківщина" провела футбольний турнір на Львівщині

во батьківщина

27 серпня в с. Нагуєвичі Дрогобицького району відбувся футбольний турнір «Кубок Батьківщини», участь в якому взяли чотири команди. 

Турнір відбувся за підтримки депутата Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина» по Дрогобицькому району Ярослава Качмарика і був присвячений 160-річчю від дня народження Івана Франка, - повідомила прес-служба  Львівської обласної партійної організації.

«Кубок Батьківщини» здобула команда ФК «Каменяр» села Нагуєвичі. Всі команди-учасники також отримали грошові винагороди за участь у турнірі. По завершенні футбольного турніру «батьківщинівці» поклали квіти до пам’ятника Івану Франку в с. Нагуєвичі, а також помолилися біля Хреста, встановленого батьком Івана Франка.

«Постать Івана Франка є надзвичайно величною для українського народу. Тисячі сторінок його праць – це настанови нам, українцям, як потрібно будувати власну країну, чого варто остерігатися і на що робити акценти. Приємно, що в 160 річницю від дня народження великого Каменяра на його маленькій Батьківщині так багато людей, а це означає, що Франка люблять, ним пишаються», - наголосив депутат Львівської обласної ради Ярослав Качмарик. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.