Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

vidomosti-ua.com

Понеділок, 29 серпня 2016, 13:27

ДАБІ заборонила будівництво багатоповерхівки у Зимній Воді

будівництво

Дозвіл на спорудження багатоповерхового житлового будинку був виданий із порушення містобудівного законодавства.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ.

Департамент Держархбудінспекції у Львівській області скасував дію містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки в селі Зимна Вода по вул. Тичини, 2.

Під час позапланової перевірки діяльності відділу містобудування та архітектури Пустомитівської райдержадміністрації Львівська ДАБІ встановила, що дозвіл на будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку із вбудованими нежитловими приміщеннями за вказаною адресою видані з порушенням норм містобудівного законодавства.

Зокрема, порушено порядок надання містобудівних умов та обмежень, державні будівельні норми про планування і забудову поселень, а також генеральний план самої Зимної Води.

Зазначимо, з початку року ДАБІ здійснила 252 перевірки установ містобудування та архітектури при органах місцевого самоврядування.

За результатами перевірок виявлено 181 порушення містобудівного законодавства, видано 159 приписів на усунення порушень, зупинено дію та скасовано 574 містобудівних документів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.