Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Верхньомасловецьке родовище

borislav.org.ua

Понеділок, 29 серпня 2016, 18:13

На Львівщині розпочнуть видобувати нафту

Верхньомасловецьке родовище

Укрнафта розпочне видобуток нафти у Львівській області наприкінці цього року.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Укрнафти".

Зокрема, Укрнафта планує продовжити буріння горизонтальної свердловини №101 на Верхньомасловецькій площі, що на Львіщині, з проектним дебітом 47 тонн на добу.

Свердловина буде введена в експлуатацію в кінці 2016 року.

"Буріння нових свердловин  це інвестиції у майбутнє компанії. Наразі ми робимо перші кроки і плануємо продовжувати рухатися в цьому напрямку задля стабілізації нафто- та газовидобутку України", – заявив голова Правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс.

Також компанія відновлює буріння горизонтальної свердловини №535 на Бугруватівському родовищі Сумської області. Буріння цієї свердловини було призупинено через відсутність фінансування.

Нагадаємо, Львівська ОДА у вересні 2015 року виділила Укрнафті землю для будівництва двох експлуатаційних горизонтальних свердловин у Сколівському районі, а у жовтні минулого року – понад 5 га землі для обслуговування свердловин на Дрогобиччині.

Зазначимо, на території Верхньомасловецького родовища наразі працює 9 свердловин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.