Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вибух

ГУ НП у Львівській області

Вівторок, 30 серпня 2016, 12:34

ЛІМО не знає причин замаху на Копитка

Вибух

Керівництво  Львівського холодокомбінату також просить утриматись від поширення чуток про ймовірні версії замаху на Голову спостережної ради Богдана Копитка.

Це сьогодні на прес-конференції заявили представники ПАТ "Львівський холодокомбінат".

Так, за словами Голови правління підприємства, Олега Манохіна, впродовж останнього часу на холодокомбінат не здійснювався тиск, нікому з працівників заводу в цілому, чи Богданові Копитку особисто не адресували погроз, відтак ймовірні причини замаху їм невідомі. Поки триває слідство керівництво холодокомбінату утримується від коментарів щодо фактів, які стосуються замаху на Богдана Копитка, зокрема про причини замаху. Зараз підприємство працює в штатному режимі.

Наразі керівництво холодокомбінату займається організацією похоронів трьох стажерів-охоронців підприємства. Компанія розглядає питання надання матеріальної допомоги родинам загиблих. Двом з ним було по 22 роки, одному - 32, усі неодружені.

Як зазначила керівник юридичного відділу ПАТ "Львівський холодокомбінат", Люція Бондарчук, охоронець, що зазнав тілесних ушкоджень внаслідок вибуху, перебуває у лікарні під охороною та співпрацює зі слідством. 

Нагадаємо, вчора у Старому Селі, що в Пустомитівському районі, вибухнуло авто, внаслідок чого загинуло троє чоловіків, одного поранено. Правоохоронці встановили, що авто належало одному з львівських підприємств, сьогодні прес-служба ПАТ "Львівський холодокомбінат" підтвердила, що воно належало підприємству.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.