Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

каналізація

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 30 серпня 2016, 18:02

Льівська мерія встановить колектори на вулицях, які досі без каналізації

каналізація

У місті тривають роботи з каналізування району приватної забудови вулиць Голубця – Бахматюка – Запольської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зараз новий колектор прокладають на вулиці Поморянській. Відтак, мешканці цієї вулиці уже у вересні зможуть підключитися до міської каналізації.

Також «Львівводоканал» облаштовує колектор на вулиці Поморянській, зокрема, тут прокладають 80 погонних метрів трубопроводу, монтують каналізаційні колодязі. Наступною вулицею, де прокладатимуть каналізацію стане вулиця Миргородська.

Від початку року каналізацію проклали на вулицях Зборівська – 140 м.п., Горівська, Січнева – 270 м.п., Дріжджова – 115 м.п., Милорадовича – 60 м.п., Бахматюка (до Личаківської) – 300 м.п., Горіхова – 120 м.п., Корецька – 216 м.п.

Загалом було прокладено 1,2 км нових каналізаційних трубопроводів та каналізовано близько 50 будинків.

У цьому році за кошти міського бюджету планується продовжити роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації та проведенню робіт по наступних вулицях: Болбочана, Тернова, Старознесенська, Балкова, Подолинського, Тарасівська, Тракт Глинянський, Ряснянська, Брюховицька, будівництво мереж водопостачання та водовідведення у житловому масиві Білогорща.

Загалом, на цей рік на каналізування вулиць в міському бюджеті передбачено близько 20 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.