Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яворівський полігон

Вівторок, 30 серпня 2016, 18:23

Яворівський полігон отримає мільйони від міністерства

Яворівський полігон

Міноборони виділить 250 млн гривень на навчальні центри Збройних силах України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Як заявив сьогодні міністер оборони Степан Полторак, у цьому році на покращення матеріальної бази навчальних центрів виділено 250 млн грн.

«Цього року на поліпшення матеріальної бази навчальних центрів виділено 250 мільйонів гривень. Зокрема, йдеться про Навчальний центр підготовки підрозділів на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки в Яворові, полігон Широкий Лан та Навчальний центр Сил спеціальних операцій. Від командувачів видів військ вимагаю постійного контролю за ходом виконання робіт», – зазначив Степан Полторак.

Також Полторак поставив завдання командувачу Військово-морськими силами приділити особливу увагу питанню будівництва штабу ВМС та вирішенню побутових проблем військовослужбовців, що були передислоковані з Криму на материкову частину України.

Нагадаємо, ці 250 млн грн на розвиток навчально-матеріальної бази навчальних центрів Україна отримала від США. З них Яворівський полігон отримає 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.