Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівські маршрутки

Середа, 31 серпня 2016, 11:00

У робочій групі львівських перевізників крутитиметься 15 бариг

Львівські маршрутки

Сьогодні вони обговорюватимуть пропозиції щодо змін умов перевезень пільговиків.

Про це йшлося на вчорашній зустрічі представників фірм-перевізників міського голови Андрія Садового і його підлеглих, представників профспілок, керівників АТП, активістів.

Так, у групі буде п'ять представників від влади міста (заступник міського голови Віктор Пушкарьов, представник юридичного управління, представник Департаменту фінансової політики, представник Департаменту гуманітарної політики, начальник управління транспорту та зв'язку Віктор Щир), п'ять представників ініціативної групи, п'ять представників АТП.

Андрій Садовий запропонував сьогодні надіслати запити до обласних центрів України щодо їхнього досвіду оптимізації пільгових перевезень, розробити стандартизацію ідентифікації документів пільговиків.

Також на зустрічі було запропоновано перевіряти посвідчення у громадському транспорті працівниками ЛКП «Муніципальна дружина».

Зазначимо, що сьогодні запланована зустріч робочої групи о 18 годині у міській раді.

Нагадаємо, вчора вранці через страйк приватних перевізників на міські маршрути вийшло лише 362 автобуси зі 640.

Згодом близько сотні водіїв маршруток, активістів та підприємців зібрались на пікет під міськрадою. Вони висунули ряд вимог міському голові Львова Андрію Садовому, адже мовчати про проблеми у транспортній системі більше не могли.

Серед цих вимог – запровадження електронного квитка у громадському транспорті. Втім його у Львові можуть ввести приблизно через два роки.

Зазначимо, перевірити місце знаходження автобуса та їхню кількість на маршруті можна тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.