Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонтні роботи

Середа, 31 серпня 2016, 11:56

Львів каналізують на 20 мільйонів

ремонтні роботи

У Львові прокладають колектори у неканалізованих районах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Один із неканалізованих районів Львова – це район приватної забудови вулиць Голубця – Бахматюка – Запольської. Зараз тут новий колектор прокладають на вулиці Поморянській.

Зокрема "Львівводоканал" встановлює 80 погонних метрів трубопроводу, монтує каналізаційні колодязі. Відтак мешканці вулиці Поморянської зможуть підключитися до міської каналізації вже у вересні.

Наступною вулицею, де прокладатимуть каналізацію, стане вулиця Миргородська.

Зазначимо, цьогоріч на каналізування вулиць з міського бюджету виділили близько 20 мільйонів гривень.

Від початку року каналізацію проклали на вулицях Зборівська – 140 м.п., Горівська, Січнева – 270 м.п., Дріжджова – 115 м.п., Милорадовича – 60 м.п., Бахматюка (до Личаківської) – 300 м.п., Горіхова – 120 м.п., Корецька – 216 м.п.

Загалом вже облаштували 1,2 км нових каналізаційних трубопроводів та каналізували близько 50 будинків.

Також цьогоріч у міськраді планують виготовити проектно-кошторисну документацію та проведести роботи на таких вулицях: Болбочана, Тернова, Старознесенська, Балкова, Подолинського, Тарасівська, Тракт Глинянський, Ряснянська, Брюховицька, будівництво мереж водопостачання та водовідведення у житловому масиві "Білогорща".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.