Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Геннадій Москаль

Середа, 31 серпня 2016, 19:04

Москаль судиться з львівськими лісорубами

Геннадій Москаль

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль виступає третьою стороною між Старосамбірським лісомисливським господарством та Закарпатською митницею ДФС.

Сьогодні після засідання суду Геннадій Москаль пояснив, що на Закарпатській митниці було затримано деревину, яку вивозили залізницею в Угорщину під виглядом дров. Через штучне скупчення великої кількості вагонів нзавантажених деревиною на пункті митного огляду, ділки намагались перевезти її без належного огляду. Відтак, перевірка митницею відповідності деревини задекларованим документам була затягнута, що стало підставою конфлікту представників Держлісагентства і Закарпатської митниці. Отримувачем є фірма-виробник целюлози. Продавцем деревини виступила фірма заснована лише де-юре під корупційну схему.

Як зазначив Геннадій Москаль, зараз близько 200 вагонів є речовими доказами у кримінальній справі. 

Сьогодні львівський адміністративний суд не виніс рішення по справі, оскільки її розгляд перенесено на 6 вересня після додавання документів по справі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.