Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Мостищина

mapio.net

Середа, 31 серпня 2016, 17:16

Мостищину відремонтують майже за 29 мільйонів

Мостищина

Цьогоріч у Мостиському районі області відремонтують 47 об'єктів.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Цього року на фінансування проектів регіонального розвитку в Мостиському районі з різних джерел передбачено 28 млн 883 тис грн. За ці гроші відремонтують 47 об’єктів.

Як розповіла начальниця управління аналізу та стратегічного планування департаменту економічної політики облдержадміністрації Валентина Москаленко, станом на сьогодні в районі вже завершили роботи на 8 об’єктах, іще на 39 роботи тривають.

Зокрема, капітально відремонтували Народні доми в Судовій Вишні, селі Хоросниця, приміщення Гусаківського НВК, Золотковицької ЗОШ І-ІІ ст., Великомокрянської ЗОШ І-ІІ ст., Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. тощо.

 

Зазначимо, цьогоріч на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку направлять рекордну суму коштів – більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж попереднього року.

Сюди входять кошти таких фондів: бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.