Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Четвер, 2 серпня 2012, 17:33

Львівські евакуатори в липні транспортували понад 100 автомобілів

Із 22 червня у Львові почали працювати 2 евакуатори, 25 липня до роботи приєднався ще один, а вже до кінця вересня працюватимуть 4 евакуатори. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Евакуатори переміщують до 20 автомобілів за день. Загалом з початку липня евакуювали більше 100 автомобілів.

Власник може забрати евакуйований автомобіль на спецмайданчику (вул. Городоцька, 185), показавши паспорт та відшкодувавши витрати на переміщення транспортного засобу. Сума такого відшкодування складає близько 290 грн.

Нагадаємо, евакуатори у Львові працюють відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 01.06.2012 р.

Переміщення транспортних засобів евакуатори здійснюють у таких зонах:
• у центральній частині м. Львова: в пішохідній зоні, що обмежена вул. Підвальною, вул. Лесі Українки, пр. Свободи, вул. Валовою, вул. Друкарською, вул. Ставропігійською, вул. Сербською, вул. Братів Рогатинців, вул. Староєврейською, вул. Краківською, вул. Вірменською, вул. Галицькою, вул. Руською;
• на пр. Свободи, пр. В. Чорновола, пл. А. Міцкевича, пл. Галицькій, пл. Торговій, пл. Двірцевій, вул. Підвальній, вул. В. Винниченка, вул. І. Франка, вул. М. Коперника, вул. Дорошенка, вул. Князя Романа;
• у місцях розташування медичних закладів та аварійно-рятувальних служб;
• на прилеглих територіях ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Д. Галицького», автовокзалу на вул. Стрийській, стадіону «Арена Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.