Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

segodnya.ua

Четвер, 2 серпня 2012, 17:36

«Наша Україна» підтримала чотирьох мажоритарників на Львівщині, але нардеп В’язівський не потрапив в їх число

Політична партія «Наша Україна» підтримала кандидатури чотирьох кандидатів в народні депутати на Львівщині, запропоновані громадськими організаціями. Про це «Варіанти» повідомив керівник виборчого штабу «Нашої України» на Львівщині Ігор Стефанишин.  

«Наша Україна» підтримала:  

119 в.о. Юрій Шаваров , хірург

122 Степан Новосядло, екс-голова Яворівської РДА

126 Анна Семенюк, поетеса

Четвертим кандидатом стала співачка, політолог і екс-тележурналістка Софія Федина, яку висунув КУН.

Ігор Стефанишин пояснив, що Наша Україна, УНП і КУН йдуть на вибори єдиним списком, але декларація про об’єднання не розповсюджується на мажоритарні округи.

Що ж стосується голови ЛОО «Наша Україна», народного депутата Володимира В’язівського, то Іван Стефанишин заявив: «З’їзд «Нашої України» не затверджував його кандидатуру. Володимир В’язівський йде на вибори само висуванцем за підтримки громадських організацій та ряду партій».

Натомість у 124 в.о. (Сокальський), де буде балотуватися В’язівський, КУН висунув кандидатуру екс-депутата Львівської облради Романа Дідуся.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.