Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ФМ Галичина

Четвер, 1 вересня 2016, 10:57

Працівники львівської FM-радіостанції звільнились через дії директора

ФМ Галичина

FM "Галичина" сьогодні не веде ефір у звичному режимі через звільнення за власним бажанням більшості колективу.

Про це вчора на прес-конференції заявили ведучі радіо та їх співробітники з адміністративнго та технічного відділів. Загалом звільнилось 90% працівників (27 чоловік). Причиною звільнення стали зверхнє ставлення та пресинг директорки Олександри Гнатик.

Так, за словами творчого колективу, дії Олександри Гнатик створювали їм незручності в роботі ще в серпні, до того як станція встановила Світовий рекорд по найтривалішому веденні прямого ефіру (67 годин) двома ведучими (Юла Бєльська та Валентина Барзолевська) приуроченого до 25 річниці Незалежності України.

Працівники радіостанції звернулись з листом до засновників радіостанції, однак на нього не відреагували. Відтак, працівники подали заяви на звільнення. Вчора у прямому ефірі ведучі оголосили подяку слухачам, заявили, що не підтримують Олександру Гнатик та покинули приміщення, в якому змінювали замки на дверях в редакцію та у кімнати відділів.

Зазначимо, власником ТРК «Галичина» є ТОВ «Енергія консалтинг», що належить кіпрській компанії «РВС глобал ін вест ЛТД» (99,76%) і Володимиру Співаку (0,24%). Кінцевим бенефіціарним власником «Енергії консалтинг» і, відповідно, ТРК «Галичина» вказаний громадянин Кіпру Хрістос Теофілу. Але за неофіційними даними, радіостанція належить народним депутатам Богдану і Ярославу Дубневичам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.