Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Четвер, 1 вересня 2016, 18:27

До Центру надання послуг учасникам АТО звернулися майже 2,5 тисяч бійців

учасники АТО

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже три місяці.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За цей час з різними питаннями до центру звернулося 2447 учасників бойових дій. Також було надано 794 інформаційних консультацій щодо пільг та соціальних гарантій і 1384 юридичних консультацій.

Окрім цього Центр займається проведенням різноманітних заходів, зустрічей з роботодавцями, наданням учасникам бойових дій ділянок під гаражні забудови.

Так, за отриманням одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення і відпочинок дітей учасників АТО-мешканців Львова звернулося 1010 осіб. 305 заяв опрацьовані та передані до Управління соціального захисту на виплату, а також 16 заяв – за рішенням комісії. 66 справ — комісія вже розглянула, по 51-й справі виділили допомогу.

Нагадаємо, поки триває обрання керівника Львівського центру надання послуг учасникам АТО, обирають між Юрієм Досяком та Володимиром Лисикевичем, центр очолила керівник міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.