Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

субсидії

exo.in.ua

Понеділок, 5 вересня 2016, 10:53

Цього року субсидію отримуватимуть 5,5 мільйонів українців

субсидії

Із травня цього року понад 500 тисяч українських родин вперше звернулися за призначенням субсидії.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як наголосив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, із травня цього року вперше отримуватимуть субсидію 500 тис українців.

Загалом субсидію нададуть 5,5 млн родин, які оформили їх в минулому опалювальному сезоні, а переоформлення субсидій відбуватиметься автоматично.

«Для цих громадян переоформлення субсидій на новий термін вже відбувається в автоматичному режимі. Цим людям не потрібно ніяких додаткових звернень, ніяких додаткових документів», – заявив Павло Розенко.

Також Розенко зазначив, що сьогодні уряд працює над питанням монетизації економії субсидій, ця модель буде реалізована наприкінці цього опалювального сезону.

«Ми працюємо над тим, щоб монетизувати залишки субсидії, тобто ті кошти, які може отримати людина внаслідок економного споживання газу, електроенергії тощо. Якщо наприкінці опалювального сезону у субсидіанта буде економія, то ця економія буде монетизована наприкінці опалювального сезону і ці кошти можна буде використати на заходи з енергозбереження», – пояснив Павло Розенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.