Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет телеканалу "Інтер"

ua.censor.net.ua

Вівторок, 6 вересня 2016, 17:33

Інтер пообіцяв змінити інформаційну політику

пікет телеканалу "Інтер"

Будівлю "Інтера" розблокували після обіцянки керівництва телеканалу прийняти кадрові рішення і зробити інформаційну політику проукраїнською.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, на каналі "Інтер" пообіцяли звільнити заступника директора з розвитку компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє новинні програми для "Інтера", росіянина Ігоря Шувалова, а також прийняти низку інших рішень.

Телеканал пообіцяв відмовиться від великої кількості російського контенту та змінити інформаційну політику, виходячи з проукраїнської позиції.

Зазначимо, вчора вранці будівлю телеканалу "Інтер" у Києві після підпалу, що стався напередодні під офісом компанії "Національні інформаційні системи", пікетували активісти, які заблокували усі входи, вимагаючи у керівництва телеканалу припинити мовлення або ж змінити телевізійний контент.

Нагадаємо, вчора президент Петро Порошенко доручив генпрокурору взяти під особистий контроль розслідування ситуації навколо телеканалу "Інтер".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.