Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 7 вересня 2016, 16:30

Львська мерія оприлюднила свої ухвали за 26 років

Львівська міськрада

Усі ухвали Львівської міськради від 1990 року відтепер розміщені у відкритому доступі на сайті мерії.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, станом на сьогодні на сайті міської ради доступні всі ухвали, прийняті 7 скликаннями депутатів. Йдеться про загалом 17 108 документів.

Як підкреслив керівник управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Юрій Лукашевський, оцифровано й оприлюднено не лише текст ухвал, а й усі додатки до них.

"Оприлюднення на сайті триває з 2002 року, тобто з четвертої каденції. Перші три зберігались лише в архівах. Відтак, ми хотіли забезпечити львів’янам доступ і до цих документів, тож оцифрували 3361 ухвалу. Спільно з міським архівним відділом ми сканували й фотографували їх, пізніше розпізнавали й вичитували, і аж тоді публікували в текстовому варіанті на сайті", – наголосив Юрій Лукашевський.

За його словами, львів'яни можуть зайти на сайт Львівської міської ради і відшукати ухвали щодо будь-якого питання, яке їх цікавить.

Перелік ухвал за скликаннями можна знайти тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.