Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод

Четвер, 8 вересня 2016, 11:08

На Золочівщині створили нові робочі місця

завод

У Золочівському районі відкрили завод з переробки олійних культур.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора у селі Хильчиці Золочівського району на базі підприємства ТзОВ "Д-Мікс" запрацював новий завод з переробки олійних культур.

За словами засновника ТзОВ "Д-Мікс" Федіра Шопського, підприємство перероблятиме 50 тисяч тонн олійних культур щороку, а плановий товарообіг складатиме 550 млн грн на рік. 

"У планах на майбутнє – розширення виробничих площадок вирощування птиці. Також маємо намір звести новий цех з глибокої переробки м’яса птиці, побудувати лінію пакування готової продукції та інше", – наголосив Федір Шопський.

Із відкриттям заводу по переробці олійних культур додатково створено 45 робочих місць, а загалом на підприємстві уже працює 77 осіб.

Зазначимо, компанія "D-Мікс" – це завод, що виробляє широкий спектр кормів для сільськогосподарських тварин найвищої якості. У структуру підприємства входять комбікормовий завод продуктивністю 45 тис тонн/рік; зернозберігальний комплекс зернових та олійних культур потужністю 45 тис тонн; цех по переробці соєвих бобів обсягом переробки 16 тис тонн/рік; завод з переробки олійних культур продуктивністю 50 тис тонн/рік; лабораторія для проведення аналізу вхідної сировини та готової продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.