Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Павловичі"

Держприкордонслужба України

П'ятниця, 9 вересня 2016, 14:32

На Львівщині запрацював ще один відділ прикордонслужби

"Павловичі"

Сьогодні офіційно відкрили відділ прикордонслужби "Павловичі", що входить до Львівського загону.

Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Сьогодні на українсько-польському кордоні урочисто відкрили відділ прикордонної служби «Павловичі» Львівського загону.

Облаштування та реконструкція будівель відділу «Павловичі» відбулося в межах проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» за програмою транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» Європейського Інструменту Сусідства та Партнерства.

Відтак на території «Павловичів» вдалося відреконструювати десять будівель, а також споруди адміністративно-житлового та господарського призначення. Окрім цього, тут проклали мережу водопостачання та водовідведення, повністю переобладнали мережу теплопостачання й збудували нові бокси для автомобільної техніки.

«Облаштування державного рубежу та створення необхідних умов для якісної служби його охоронців є нашим пріоритетним завданням. Черговим підтвердженням цього є відкриття оновленого відділу прикордонної служби "Павловичі", що повністю відповідає європейським стандартам сучасного прикордонного підрозділу», – розповів Голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко.

Зазначимо, відділ прикордонної служби «Павловичі» створений ще в 1939 році. Його протяжність – понад 22 кілометри. 

Всього у підрозділі проходить військову службу понад 100 прикордонників, в розпорядженні яких 22 одиниці техніки. Зокрема 5 одиниць Volkswagen Amarok, 6 автомобілів Dacia Duster, 3 квадроцикли та 8 мотоциклів, що надійшли від міжнародно-технічної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.