Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

noos.com.ua/

П'ятниця, 3 серпня 2012, 10:32

Міський парк Борислава перетвориться на Музей до 625-річчя міста

У міському парку Борислава буде створений музей історії нафтоозокеритовидобуткуу межах підготовки міста до святкування 625-річного ювілею.

«Парк у Бориславі – це район нафтовидобутку «Дучки», тому є музейною експозицією. Наприклад, потічок Ріпне, що протікає по території майбутнього скансену – це музейний експонат. По його руслу, розміщено дубові пороги. Я думаю, що такі речі зацікавлять не тільки наших дітей, а й гостей міста. А далі є нафтові вишки, діючі та законсервовані. Кращого місця під музей-скансен просто не знайти», – розповів Міський голова Борислава Володимир Фірман

З інших робіт, що проводяться у Бориславі у межах підготовки міста до ювілею, ремонт будівлі міського Палацу культури, де відбуватиметься більшість загальноміських заходів, ремонт приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості та ремонт сесійної зали Бориславської міської ради.

Джерело: тижневик Каменярі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.