Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 9 вересня 2016, 18:43

Владна верхівка продовжує набивати кишені коштом громадян, - Михайло Цимбалюк

цимбалюк

Керівник ЛОО ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк вважає, що «цинізму нинішньої влади немає меж», бо уряд, забираючи в українців останні гроші за компослуги, планує також відбирати житло у людей, якщо вони вияляться неспроможними оплатити його.  

Про це Михайло Цимбалюк написав на своїй сторінці у Фейсбуці написав

«Це неприпустимо в країні, в якій рівень життя громадян часто опускається далеко за межу бідності. Ціни на компослуги є економічно необґрунтованими і, ще гірше, фінансово непосильними для платників податків, а тому будь-які ініціативи щодо конфіскації майна є просто знущанням над українцями», - наголошує очільник «Батьківщини» Львівщини. 

Михайло Цимбалюк навів приклад того, як в Луцьку забрали квартиру за борг в 46 тисяч гривень, а пізніше нерухомість продали в 100 разів дорожче.  «Владна верхівка продовжує набивати кишені коштом громадян, це необхідно зупинити, адже не люди існують для держави, а держава для людей», - пропонує керівник львівських обласних «баткьівщинівців».

Зазначимо, що ВО «Батьківщина» у Верховній раді України вже зареєструвала законопроект щодо заборони конфіскації єдиного житла в людей через борги за житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.