Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вивіз сміття

Понеділок, 12 вересня 2016, 16:28

Львівське сміття возитимуть у Миколаїв

Вивіз сміття

10 вересня міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич підписав розпорядження «Про захоронення ТПВ на Миколаївському міському полігоні»,  згідно з яким КП «Миколаївкомунтранс» доручено тимчасово приймати сміття, що надходить з м. Львова.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської міської ради.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич пояснив:

"До мене звернувся Львівський міський голова Андрій Садовий з проханням про тимчасове розміщення твердих побутових відходів на полігоні ТПВ м. Миколаєва. Днями я підписав відповідне розпорядження. Поясню чому: на сьогоднішній день до кінця не вирішена ситуація з Грибовицьким звалищем. Я вважаю, це правильно, що міста України допомагають Львову з утилізацією твердих побутових відходів. Ми повинні бути однією нацією, єдиною країною в своїх щоденних справах, а не тільки в деклараціях, обмежуючись написом "Україна єдина" в куточку екрана телевізора. Не варто робити з цього шоу.

Потрібно підставляти плече кожному українцеві, якому необхідна допомога. Ми повинні керуватися принципами братерства, а не політичними заявами. Хочу підкреслити, що це тимчасовий захід. Збільшення кількості сміття на полігоні ніяк не вплине на екологічну ситуацію в місті. Якщо, не дай Бог, таке горе трапиться у нас, ми повинні знати, що у нас є друзі, які протягнуть руку допомоги нам. Давайте будемо патріотами не на словах, а на ділі."

Нагадаємо, що у серпні-вересні сміття зі Львова погодились приймати Чернівці, Дніпро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.