Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Вівторок, 13 вересня 2016, 17:09

Бійці АТО з Львівщини отримають 5 га землі

земельна ділянка

Для учасників АТО на сьогодні зарезервовано 4 950 гектарів земель у області.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру у Львівській області.

Ці земельні ділянки можуть бути використані для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства.

Найбільшу кількість земель землевпорядники зарезервували у Буському (524 га), Сокальському (481 га), Радехівському (384 га) та Жидачівському (381 га) районах.

«Працівники територіальних органів Держгеокадастру Львівщини резервують землі для того, щоб усі учасники АТО та їх сім’ї мали можливість отримати земельну ділянку. Для зручності військових ми оперативно оцифровуємо та розміщуємо у відкритому доступі дані про вільні земельні масиви на нашому сайті», – відзначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Найбільше земель зарезервовано для ведення особистого селянського господарства – 3374 га, садівництва – 1037 га, будівництва та обслуговування житла – 495 гектарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.