Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

tsn.ua

П'ятниця, 3 серпня 2012, 11:27

У жовтні у Львові пройде ХІІ Міжнародний економічний форум

12 жовтня 2012 року у приміщенні прес-центру «Арени Львів» відбудеться ХІІ Міжнародний економічний форум «Стратегії. Інвестиції. Співробітництво». Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

У межах форуму відбудуться зустрічі з членами урядів Східноєвропейських держав, політиками і фінансистами, експертами і лідерами міжнародного бізнесу.

«Серед основних завдань форуму – обговорення питань сучасної економічної політики та перспектив транскордонної співпраці у Східній Європі, аналіз сучасних викликів та презентація управлінських рішень, що дозволяють бути ефективними і конкурентоспроможними на глобальних ринках», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, під час форуму планується також обговорення питань інвестицій та інновацій у сфері енергоефективності та ресурсозбереження, нові стратегії і програми у сфері міжрегіональної та транскордонної співпраці, підвищення конкурентоспроможності та диверсифікації економіки регіонів, основні тенденції світового продовольчого ринку і проблеми та перспективи українського агробізнесу.

Дізнатись більше про подію та зареєструватися для участі можна на сайті форуму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.