Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

mo-re.kiev.ua

П'ятниця, 3 серпня 2012, 11:30

Львівська ОДА закупить квартири для інвалідів Великої Вітчизняної війни

Львівська ОДА придбає і розподілить житло для інвалідів І групи Великої вітчизняної війни, які довший час перебувають у черзі на отримання житла. Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Михайла Костюка.

З цією метою Львівська ОДА створила комісію на чолі з заступником голови Львівської ОДА О.Рудницьким, у обов'язки якої входить визначення предмету закупівлі та розподілу придбаного житла для інвалідів війни.

Комісія повинна серед іншого «встановити критерії відбору сімей, визначити та затвердити список громадян, для яких у 2012 році закуповуватиметься житло за програмою КПКВ 2751300 «Забезпечення житлом інвалідів І групи ВВВ, які довготривалий термін знаходяться у черзі на отримання житла», визначити загальну площу квартир, які надаватимуться інвалідам війни відповідно до п. 5 постанови Кабінету Міністрістрів від 23 травня 2012 року №503 „Про затвердження порядку використання коштів, передбачиних у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів війни". 

Управління капітального будівництва облдержадміністрації безоплатно передасть придбане житло відповідним територіальним громадам для їх подальшоїпередачі інвалідам війни.

Розпорядження видане на виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», постанови Кабінету Міністрістрів від 23 травня 2012 року №503 „Про затвердження порядку використання коштів, передбачиних удержавному бюджеті длязабеспечення житлом інвалідів війни":

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.