Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

Вівторок, 13 вересня 2016, 17:36

Львівська облрада передбачила півмільйона на вагові комплекси для вантажівок

вантажівки

Львівські депутати виділили 500 тис грн з обласного бюджету на габаритно-вагові комплекси.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради 66 депутатів проголосували за зміни до програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, на 2016 рік.

За словами в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА Романа Кокотайла, 340 тисяч грн спрямують на закупівлю трьох вагових пересувних комплексів, які працюватимуть на території області. Ще 160 тисяч грн – на облаштування відповідних місць та їх роботи.

"Ці вагові комплекси працюватимуть на дорогах із найбільшою інтенсивністю руху габаритного транспорту. Це, зокрема, автошляхи державного значення Київ-Чоп, Львів-Рава-Руська, Львів-Тернопіль, Львів-Радехів-Луцьк та інші. Місце дислокації ГВК постійно змінюватимуть. Таким чином це не дасть можливості перевізникам обмінюватися інформацією і планувати маршрути в обхід вагових комплексів", – зазначив Роман Кокотайло.

За його словами, незабаром оголосять тендер на закупівлю цих комплексів у системі Prozorro.

Нагадаємо, з 9 вересня Укртрансінспекція спільно з поліцейськими перевіряє навантаженість фур.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.