Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 14 вересня 2016, 12:11

Львівська облрада поділила 30 мільйонів

Львівська облрада

Львівські депутати внесли зміни до показників обласного бюджету на 2016 рік. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати виділили кошти, отримані завдяки перевиконанню на 54,4 млн грн планових завдань із мобілізації податків і зборів до обласного бюджету за січень-серпень, на видатки для виплати заробітної плати на 32,3 млн грн.

"Це рішення стосується працівників професійно-технічних навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, ветеринарних лікарень та ветеринарних лабораторій, деяких установ соціального захисту та соціального забезпечення", – зазначив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

Крім того, на придбання медикаментів скерують – 5,1 млн грн, на соціальні виплати (підтримка учасників АТО та їхніх родин, забезпечення житлом дітей-сиріт) – 7,6 млн грн та ін.

Також виділено 10,9 млн грн на аварійно-відновлювальні роботи обласного дитячого протитуберкульозного санаторію смт. Журавно Жидачівського району, будівництво внутрішньобудинкових хідників і доріг Львівського геріатричного пансіонату, будівництво критого басейну для дітей, хворих на сколіоз у Сокалі, реконструкцію будівлі Старосамбірської центральної районної лікарні, реставрації пам’яток архітектури Яворівського району (дерев’яні церкви в с. Глиниці та  с. Морянці).

Загалом обсяг обласного бюджету на 2016 рік збільшується на 64,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.