Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 15 вересня 2016, 11:29

На посадовців Львівської ОДА подали до суду

Львів

Працівники департаменту архітектури та розвитку містобудування звинувачуються у бездіяльності при руйнуванні забудовником культурної спадщини Львова.

Про це повідомила пес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, Львівська місцева прокуратура №3 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення земляних робіт на об’єктах археологічної спадщини.

Як зазначили у прокуратурі, при проведенні земляних та будівельних робіт зі зведення багатоквартирного будинку на розі вулиць Карпинця-Засядька у Франківському районі Львова забудовник порушив вимоги законодавства про охорону культурної спадщини, а проекти земляних та будівельних робіт не погодив з Міністерством культури.

Однак посадовці департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА знехтували цією інформацією та не провели обстеження пам’яток культурної спадщини, біля яких тривають будроботи.

Відтак, посадовці Львівської ОДА звинувачуються у неналежному виконанні своїх службових обов’язків, за цим фактом вже внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.