Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

loe.lviv.ua

Четвер, 15 вересня 2016, 15:14

Інформація Львівобленерго стає доступною для споживачів

Львівобленерго

Цього року львівські енергетики змінили сайт компанії і розширили онлайн-послуги.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Львівобленерго».

Також нещодавно на сайті ПАТ «Львівобленерго» запрацював розділ «Чому немає світла». Тут можна в режимі онлайн дізнатись про причини відсутності електроенергії в помешканні та орієнтовний час відновлення електропостачання.

Уже 54 тис споживачів користуються онлайн послугами у розділі сайту «Мій дім». У цьому розділі можна дізнатись про нарахування за електроенергію, подати показник, сплатити за світло онлайн, подати заявку на встановлення багатофункціонального лічильника, аби перейти на «нічні» тарифи і платити за електроенергію з 50% знижкою.

Окрім цьго у підприємстві зафіксовано понад 323 тис споживачів, яким призначається субсидія. За січень-липень цього року відділи соцзахисту нарахували споживачам-субсидіантам 148,555 млн грн субсидій. Крім того, клієнти «Львівобленерго» мають можливість економити, встановивши двохзонні чи трьохзонні лічильники.

Щодо підвищення надійності електропостачання споживачів, то інвестиційна програма ПАТ «Львівобленерго» на 2016 рік складає 171,7 млн грн. Зокрема, енергетики здійснять технічне переоснащення чотирьох високовольтних підстанцій 35-110 кВ, 31,3 км повітряних ліній 0,4-10 кВ, 7,9 км кабельних ліній 0,4-10 кВ, збудують 40,2 км нових електромереж та 13 розвантажувальних трансформаторних підстанцій.

Нещодавно «Львівобленерго» організувало прес-тур в рамках конкурсу журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини». Учасники відвідали підстанцію «Львів-8» напругою 110/10/6 кВ, де завершується технічне переоснащення, а також Пустомити, де там енергетики встановили бетонну комплектну трансформаторну підстанцію нового типу.

Нагадаємо, що в березні 2016 року ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською обласною організацією НСЖУ та факультетом журналістики ЛНУ ім. Івана Франка оголосили конкурс журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини» на найкращі опубліковані матеріали, присвячені роботі регіональної енергетичної системи, енергетикам, а також регіону, в якому вони працюють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.