Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

ДСНС

Четвер, 15 вересня 2016, 14:10

На Львівщині загорілося вісім торфовищ

пожежа

За добу зафіксували вісім пожеж торфу у селах п'яти районів області та у Львові.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

Зокрема, вчора, 14 вересня о 09:21 год до рятувальників надійшло повідомлення про горіння торфу на вул. Роксоляни уЛьвові. Площа пожежі склала 12 кв.м. Займання ліквідували.

Цього ж дня о 09:56 в селі Рогізно Самбірського району виявили горіння торфу окремими осередками на площі 400 кв.м. До ліквідації горіння залучили рятувальників ДПРЧ-12 Самбора та 2 одиниці спецтехніки.

Також рятувальники продовжили роботи із ліквідації горіння торфу в селі Скварява Золочівського району. Упродовж доби горіння торфу було припинено по всій площі 0,5 га. До ліквідації пожежі залучили 24 рятувальників, 6 одиниць спецтехніки, бульдозер ДТ-75, 2 трактори з бочками, ємністю 10 т та автомобіль МАЗ.

Наразі надзвичайники продовжують гасити торф’яну пожежу в селі Мальчиці Яворівського району. Протягом дня 14 вересня вдалося ліквідувати горіння на площі 2 га. До ліквідації пожежі залучено 133 рятувальники, 20 одиниць спецтехніки, 12 мотопомп та 12 бензопил. Залишається погасити ще 3 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.