Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паркування

Четвер, 15 вересня 2016, 15:55

У центрі Львова підняли плату за паркування

паркування

Львівські депутати впровадили у місті експериментальні тарифи ,які діяли з квітня цього року.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати змінили плату за паркування авто у місті. Це рішення підтримали 43 депутати.

Зокрема, йдеться про впровадження у місті тарифів за паркування, які до цього були лише експериментом та дія яких закінчується у кінці цього місяця.

Відтак, на закритих майданчиках для платного паркування у 1-й зоні паркування (центрі міста) розмір оплати за одну годину становитиме 8 грн, а на відкритих – 6 грн.

Не у центрі міста плата за паркування не зміниться: вона залишатиметься на рівні 2 грн за годину, а за паркування туристичного транспорту потрібно заплатити 50 грн за годину.

Також збільшити плату за паркування на майданчиках аеропорту «Львів» – 10 грн за одну годину.

Окрім цього, у місті з'являться нові місця для паркування: на вул. Б Хмельницького, 216-222; вул. Пасічна – вул. Хлібна; вул. Стрийська, 195 – вул. Вернадського; вул. Сахарова – вул. Бойківська; вул. Мельника, 14; вул. Б. Хмельницького, 83 (зі сторони вул. Жовківської).

Нагадаємо, з 1 квітня плата за паркування авто на закритих паркувальних майданчиках вул. Валовій складає 8 грн/год, а на відкритих – 6 грн/год. Такі тарифи в якості експерименту запровадили до 1 липня цього року, однак потім їх продовжили ще на два місяці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.