Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміття

П'ятниця, 16 вересня 2016, 11:31

Вивезення сміття зі Львова обійдеться додатково у 40 мільйонів

сміття

Львівські депутати внесли зміни до міського бюджету розвитку на 2016 рік.

Вчора на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до міського бюджету розвитку на 2016 рік. Це рішення підтримали 42 львівських обранців.

Зокрема, йдеться про виділення додаткових коштів, які будуть витрачені на ремонт доріг та облаштування громадських просторів, ремонт закладів освіти, а також на вивезення сміття зі Львова, на що депутати передбачили 40 млн грн.

Відтак, згідно з документом, управління капітального будівництва міськради отримає 3,2 млн грн на реконструкцію та утримання доріг, управління архітектури – 500 тис грн на облаштування скверу "Місце щасливих людей" на вул. В. Стефаника – вул. М. Коперника, управління охорони здоров'я – 12 млн грн на лікарні та амбулаторії.

Нагадаємо, на сьогодні 20% майданчиків Львова переповнені сміттям, яке немає куди вивозити. Приймати сміття зі Львова відмовились Дніпро, Миколаїв та більшість населених пунктів Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.