Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євро

rbc.ua

П'ятниця, 16 вересня 2016, 14:40

Україна може отримати 600 млн євро від ЄС

євро

Ці кошти обіцять надати Україні до кінця року.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні  під час зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив віце-президент Європейської Комісії з євро і соціального діалогу Валдіс Домбровскіс, у Єврокомісії підтвердили можливість отримання Україною 600 млн євро від ЄС до кінця 2016 року.

Зокрема, рішення МВФ про виділення Україні 1 мільярда доларів є позитивним сигналом, отож Україна може отримати другий транш макрофинасовой допомоги від Євросоюзу ще до кінця 2016 року за умови виконання всіх поставлених вимог.

"Ми з боку ЄС готові рухатися в напрямку надання нашого другого траншу макрофинасовой допомоги Україні в розмірі 600 млн євро за умови, що будуть виконані ті модальності, про які було домовлено раніше", – заявив Валдіс Домбровскіс.

За його словами, 600 млн євро можуть бути надані до кінця 2016 року.

Нагадаємо, 14 вересня МВФ схвалив рішення щодо надання Україні нового траншу в 1 млрд дол. Ці кошти будуть направлені на зменшення боргового навантаження України та стабілізації гривні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.