Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

П'ятниця, 16 вересня 2016, 18:01

Юлія Тимошенко вважає, що на Форумі видавців мусять бути всі політичні лідери

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко побачила на Форумі Видавців багато людей, які готові на руках тримати Україну, які дають сили нашій країні та прославляють Україну в світі.

Сьогодні лідер ВО "Батьківщина" відвідала двадцять третій Форум видавців, де придбала дуже багато книжок, зокрема книгу Левка Лук'яненка "Де ти, доле України?"

«Я щаслива від того, що є така Україна, що є таке місце, де будується майбутнє держави: духовністю, інтелектом, вірою і справжньою силою!» – зазначила вона.

«Коли країна переживає не найкращі, дуже складні часи, кожному з нас треба шукати джерело натхнення, джерело сили і волі, щоб рухатися вперед набагато сильнішими.

Таке джерело сили й волі – на Форумі видавців у Львові. Тут душа України, тут інтелект і серце країни. Бо коли вчиш минуле, то дуже добре розумієш, які виклики тебе чекають в майбутньому», – зауважила лідер «Батьківщини».

Тимошенко також додала, що щаслива бути на Форумі видавців, адже тут вона побачила багато людей, «які готові на руках тримати Україну, які дають сили нашій країні та прославляють Україну в світі».

«Сьогодні тут мають бути всі політичні лідери: президент, прем’єр-міністр та інші. Влада мусить розуміти, що перемагати ворога, безумовно, можна зброєю, але потрібно перемагати ще й силою духу, впевненістю у своєму майбутньому і в сьогоденні, перемагати духовністю», – вважає політик.

Юлія Тимошенко розповіла журналістам, що під час відвідин Форуму придбала дуже багато книжок, вона також уточнила на прохання журналістів: «Всі гроші, які у мене були, я тут залишила!»

«Це дуже важливий і дуже корисний день у моєму житті», – зазначила лідер «Батьківщини».

Вона також подякувала організаторами Форуму видавців за багаторічну працю.

«Багато хто сьогодні говорить, що Україна слабка, що Україна не стоїть сьогодні міцно на ногах. Але коли знаходишся серед українських книжок, коли спілкуєшся з видавцями, коли читаєш настанови українських лідерів та батьків нації, то твердо усвідомлюєш: Україна сильна своїм духом і є впевненість в тому, що Україна є і буде! Я вірю в майбутнє української нації, хто б що не казав. Сьогодні складні часи, але нам треба робити висновки і йти вперед не зупиняючись», – наголосила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" також взяла участь у двох презентаціях: першого видання польськомовної спадщини Івана Франка та книги "День гніву" Юрія Косача.

Під час візиту до Львова Юлія Тимошенко також відвідала ярмарок народних майстрів, де придбала вишиванки та сувеніри.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.