Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

nter.net.ua

П'ятниця, 3 серпня 2012, 15:50

«Ком-Еко» не вивозить сміття не лише у Бориславі, але й у Львові

ТзОВ «Ком-Еко-Львів» не виконує своїх зобов'язань і не вивозить сміття з мікрорайону Кривчиці-Тракт Глинянський.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради по цьому округу Юрій Кужелюк.

«Протягом тривалого часу фірма «Ком-Еко», що займається вивезенням сміття у приватному секторі в районі вулиць Тракт Глинянський та Дорога Кривчицька, систематично зриває цей процес. Мешканці готові платити за ці послуги, але фірма, не виконує своїх зобов'язань. Кожного разу придумує безглузді відмовки і не забирає сміття», - повідомив Юрій Кужелюк.

За словами депутата, люди звертались і у Личаківську районну адміністрацію і в міську раду, та чиновники досі не можуть організувати нормальне вивезення сміття з приватного сектора.

Нагдаємо, 10 липня депутати Бориславської міськради висловили готовність очолити блокування вивезення сміття із Трускавця на бориславське сміттєзвалище.  Причиною таких дій депутатів стало те, що вони незадоволені діяльністю ТзОВ «Ком-Еко-Борислав» щодо вивезення сміття із самого Борислава. Фірма, котра займається вивезенням сміття одночасно і з Борислава, і з Трускавця (вивіз здійснюється на бориславське сміттєзвалище в районі Губич), явну перевагу надає Трускавцю, - вважають депутати.

2010 року, напередодні місцевих виборів, бориславська влада вже блокувала дорогу з Трускавця для машин «Ком-Еко», котрі вивозили сміття з Трускавця. Тоді справу вдалося владнати завдяки зусиллям тодішнього міського голови Трускавця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.