Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

finance.obozrevatel.com

П'ятниця, 3 серпня 2012, 17:03

Учасники Дорадчої ради поскаржилися Януковичу на Держказначейство Львівщини

3 середини липня 2012 року територіальні органи Державної казначейської служби України фактично блокують проведення платежів органів місцевого самоврядування за видатками місцевих бюджетів.

Про це йдеться у зверненні учасників засідання Дорадчої ради при голові Львівської обласної ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів місцевої виконавчої влади та міських голів Львівської області щодо безпідставних затримок та блокування Державною казначейською службою України платежів з місцевих бюджетів до президента та прем’єр-міністра України, прийнятому сьогодні.

У зверненні наголошується, що за наявності достатнього фінансового ресурсу в місцевих бюджетах на теперішній час залишаються непогашеними значні обсяги бюджетних зобов'язань.

Учасники просять у Віктора Януковича та Миколи Азарова термінового вирішення проблеми забезпечення Державною казначейською службою України своєчасного проведення платежів з місцевих бюджетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.