Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Малехів

lviv.ridne.net

Понеділок, 19 вересня 2016, 15:37

Малехів отримає школу та амбулаторію від Львова

Малехів

У Малехову стартує будівництво школи та амбулаторії за кошти міськогого бюджету Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нещодавно за землі, виділені Мелехівською сільською радою Львову для проведення рекультивації Грибовицького сміттєзвалища влада міста пообіцяла мешканцям Мелехова інвестиції, безплатний ремонт та воду.

Зокрема, завтра стартує будівництво школи у Малехові. Також у селі збудують амбулаторію і садочок, каналізацію та дороги.

"Незважаючи ні на що, від завтра ми розпочинаємо роботи стосовно будівництва школи у Малехові. Тендер відбувся, є компанія-переможець, завтра вже починає роботи. Я думаю, що за в наступному році школа вже має бути відкрита", – заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, договір про спільну діяльність між громадами Львова та Малехова щодо рекультиваціюї Грибовицького сміттєзвалища депутати затвердили на сесії Львівської міськради 15 вересня, а до щого мешканці села протестували проти вивезення сміття до Грибовичів.

Нагадаємо, 20% майданчиків Львова переповнені сміттям, яке немає куди вивозити. Приймати сміття зі Львова відмовились Дніпро, Миколаїв та більшість населених пунктів Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.