Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

motocross.ua

П'ятниця, 3 серпня 2012, 17:23

Вихідними у Львові відбудеться перший в Україні «Мотофестиваль» Мотородео»

4 та 5 серпня у Львові на майданчику стадіону «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199) проходитиме відбірковий тур Львівської області у межах першого соціального всеукраїнського проекту «Мотофестиваль» Мотородео». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Головна мета проекту – привернути увагу до проблеми високої смертності водіїв двоколісного транспорту та підвищити навички водіння у якомога більшої кількості мотоциклістів та скутеристів.

Відбіркові тури, за результатами яких відбудеться фінал у Києві 20-24 вересня, пройдуть у 23 містах України.

Учасником проекту може стати кожен, хто володіє двоколісним транспортним засобом. Конкурсанти змагатимуться за класами згідно з класифікацією транспортних засобів, на яких будуть здійснювати заїзд: скутер, клас легких мотоциклів (до 15 кг), клас середніх мотоциклів (150-250 кг) та клас важких мотоциклів (понад 250 кг).

Учасник повинен проїхати без помилок за короткий час за схемою маршруту «Торнадо», яка доступна на офіційному сайті фестивалю.

Переможець відбіркового туру отримує запрошення для участі у фіналі мотофестивалю  «Мотородео». Одноразовий внесок від конкурсанта за участь – 100 грн. Призовий фонд планується в межах 50000 грн. за перше місце в кожній категорії, формується за рахунок коштів отриманих під час реєстрації учасників. Головним призом переможця є перехідний кубок чемпіона міжнародного зразка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.