Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

закордонний паспорт

tsn.ua

Середа, 21 вересня 2016, 17:25

Канада не скасує візи для українців

закордонний паспорт

Канада відмовилася розглядати скасування віз для України.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив міністр імміграції, громадянства та біженців Канади Джон Маккалум у відповіді на петицію, опублікованій на сайті Верховної Ради, на сьогодні Україна не відповідає критеріям скасування віз для поїздки в Канаду.

"Україна не досягла критеріїв, які Канада використовує для оцінки придатності для скасування віз. Тому міністерство не планує найближчим часом переглядати візові вимоги для України", – зазначив Джон Маккалум.

За його словами, візова політика Канади не пов'язана з політичними або торговельними угодами, а міністерство може запустити перегляд візової політики щодо України, якщо помітить прогрес у виконанні необхідних критеріїв.

"Україна відповідальна за досягнення певних Канадою умов для скасування віз. Тим часом міністерство обіцяє робити все можливе, щоб і надалі підвищувати якість візових послуг для тисяч українців, які відвідують і займаються підприємницькою діяльністю в Канаді", – наголосив Джон Маккалум.

Нагадаємо, у липні в Канаді подали на ратифікацію угоду про вільну торгівлю з Україною. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.