Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗНО

Середа, 21 вересня 2016, 12:24

ЗНО у 2017 році здаватимуть 270 тисяч випускників

ЗНО

Український центр оцінювання якості освіти розраховує, що ЗНО в наступному році пройдуть близько 270 тис осіб.

Про це повідомляє Інтрерфакс-Україна.

"Зовнішнє незалежне тестування в 2017 році як загальнонаціональний іспит для випускників загальноосвітніх шкіл відбудеться вдесяте поспіль. Ми плануємо, що в 2017 році тестування пройдуть близько 270 тис. осіб, буде пройдено близько 950 тис. тестів", – заявив сьогодні на брифінгу директор центру Вадим Карандій.

За його словами, тести можна буде скласти за тими самими предметами, що і в попередні роки: українська мова та література, математика, історія України, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська і російська), фізика, біологія, хімія та географія.

ЗНО є обов'язковим для вступу до вищих навчальних закладів, а кожен абітурієнт має право скласти тестування за чотирма предметами, проте обов'язковим предметом є українська мова та література.

Нагадаємо, випускники шкіл області, які набрали 200 балів на зовнішньому незалежному оцінюванні цього року отримали премії від Львівської обласної ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.