Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Середа, 21 вересня 2016, 14:29

Українська поліція отримає 650 нових гібридних автівок

львівська поліція

За кошти, виділені у рамках Кіотського протоколу, здійснять технічне переоснащення патрульних авто.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, японські приватні компанії та Мінприроди у рамках Кіотського протоколу домовилися поповнити парк Нацполіції новими сучасними автомобілями Mitsubishi.

«Мінприроди на доручення Кабміну успішно провело переговори з японськими компаніями щодо можливості спрямування 956 млн грн на придбання автомобілів з гібридною силовою установкою у розмірі 100% від всього залишку коштів. Це гроші, які надійшли від японських приватних компаній за договорами в межах Кіотського протоколу», – зазначив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

За його словами, ці авто значно скорочують викиди парникових газів і є набагато безпечнішими для довкілля.

Нагадаємо, у травні уряд вирішив використати залишок отриманих від Японії коштів на закупівлю гібридних автомобілів для Нацполіції.

«651 автомобіль Mitsubishi Оutlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric) із силовою гібридною установкою надійде до патрульної поліції, груп швидкого реагування, а також обласних та територіальних відділень поліції», – наголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Закупівля автомобілів відбуватиметься через систему ProZorro.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.