Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

П'ятниця, 3 серпня 2012, 18:06

Державні контролюючі органи у Львові "замучили" підприємців – прокуратура вирішила втрутитися

Прокуратура Львова посилила діяльність у сфері захисту підприємництва, оскільки аналіз засвідчує, що державні контролюючі органи проводять в місті невиправдано значну кількість перевірок суб'єктів господарювання, при чому, більшість з них – позапланові. Про це повідомила прес-служба Прокуратури Львівської області.

До прикладу, у діяльності Львівської об'єднаної фінансової інспекції, Управлінні ветеринарної медицини у Львові, районних відділах міста ГУ Держтехногенбезпеки число позапланових перевірок сягає від 10 до 30%. Провідне місце за кількістю таких перевірок посідають органи державної податкової служби.

Так, органи контролю торік провелио у Львові понад 16 тис. перевірок, а цьогоріч їх кількість уже перевищує 5,5 тис. При чому, більшість з них – позапланові.

З метою запобігання такій негативній практиці прокуратура Львова запровадила «гарячу» телефонну лінію (0322) 255-09-15 для повідомлень про незаконне втручання у підприємницьку діяльність з боку державних органів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.