Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 21 вересня 2016, 17:01

Пацієнтів лікарні на вулиці Кульпарківській спіймали у Києві та Радехові

львівська поліція

Обидва втікачі підозрюються у злочинах.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, одного з втікачів правоохоронці затримали вночі на 21 вересня у одному з сіл Радехівського району, другого – сьогодні у Києві.

Зазначимо, обидва пацієнти лікарні, розташованої на вул. Кульпарківській у Львові, є підозрюваними у кримінальних провадженнях. Один з них, за рішенням суду, перебував у на стаціонарному лікуванні, інший – проходив стаціонарну психіатричну експертизу.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст.394 (втеча із спеціалізованого лікувального закладу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до двох років. Зловмисники були оголошені в розшук, правоохоронці проводили комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановити місцеперебування та затримати втікачів.

Нагадаємо, пацієнти лікарні втекли ще 17 вересня. Це 29-річний мешканець Дрогобича та 41-річний мешканець Радехівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.