Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

нардепи з Львівщини

Четвер, 22 вересня 2016, 12:09

Сесії Верховної Ради прогулюють 10 нардепів зі Львівщини

нардепи з Львівщини

Найбільшими прогульниками виявилися депутати Блоку Петра Порошенка та Самопомочі.

Як повідомляє Українська правда, у газеті "Голос України" опублікували список депутатів, які не були на засіданні Верховної Ради 21 вересня. Це вперше, коли офіційне видання публікує список прогульників.

Список було сформовано на основі рейтингового голосування у Верховній Раді, а до списку увійшли відсутні та ті, хто не голосував.

Відтак, із львівських нардепів прогуляли сесію Андрій Лопушанський (Блок Петра Порошенка), Андрій Антонищак (Блок Петра Порошенка), Андрій Кіт (Блок Петра Порошенка), Наталія Кацер-Бучковська (Народний фронт), Микола Кадикало (Народний фронт), Богдан Матківський (позафракційний), Володимир Парасюк (позафракційний), Сергій Кіраль (Самопоміч), Олег Лаврик (Самопоміч), Олексій Скрипник (Самопоміч).

Нагадаємо, 6 вересня наголошувалося, що уже з 7 вересня у виданні "Голос України" публікуватимуть списки народних депутатів, які прогулюють засідання. А у травні голова Верховної Ради Андрій Парубій обіцяв не виплачувати заробітної плати народним депутатам, які не приходять на засідання Верховної Ради.

Як дослідили Варіанти у липні цього року, народні депутати з Львівщини переважно не пропускають сесії Верховної Ради, за деякими винятками.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.