Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

ogo.ua

Четвер, 22 вересня 2016, 14:01

У серпні на Львівщині субсидія становила 330 гривень

субсидії

У серпні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримали 337,1 тис сімей.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загальна сума призначених субсидій становила 210,5 млн грн, а середній розмір призначеної субсидії на одну сім'ю становив 339,2 грн та збільшився у 1,6 раза, порівняно з серпнем минулого року.

За кількістю членів сімей, яким призначено субсидії, переважають домогосподарства із однієї особи, у серпні 2016 року їх частка склала 44,3%.

За січень-серпень 2016 року загальна сума субсидій готівкою, призначених для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила 24,7 млн грн, з них у сільській місцевості – 22,4 млн грн, у міських поселеннях – 2,3 млн грн.

Середній розмір субсидії, призначеної на придбання скрапленого газу та твердого палива, на одну сім'ю становив 1608,8 грн.

Загальна сума отриманих субсидій для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у січні-серпні становила 15,6 млн грн, у січні-серпні 2015 року – 4,9 млн грн.

Нагадаємо, у червні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримали 185,3 тис сімей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.