Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

www.rudata.ru

П'ятниця, 3 серпня 2012, 19:22

У Львові невідомі побили Ігора Подольчака та його дружину

Відомий український художник Ігор Подольчак сьогодні ранком зазнав нападу біля свого будинку у Львові, внаслідок чого його було госпіталізовано. 

Двоє чоловіків вранці у дворі будинку спочатку напали на його дружину, а коли він кинувся на допомогу, нападники почали бити вже самого Подольчака, розповів Ігор Подольчак. 

Подольчак госпіталізований у відділення нейрохірургії з діагнозом: струс мозку і черепно-мозкова травма.

Сьогоднішній напад Подольчак з політикою не пов'язує. «Я підозрюю, що це моя сусідка по будинку найняла бандитів. У нас застарілий побутовий конфлікт. А політикою я давно вже не займаюся», - сказав постраждалий.

Ігор Подольчак - український режисер, сценарист, продюсер, художник та куратор сучасного мистецтва. Учасник та лауреат численних художніх міжнародних виставок в Україні та за кордоном. Співзасновник творчого об'єднання «Фонд Мазоха» та співавтор всіх його мистецьких акцій та проектів. Живе і працює у Києві та Львові. 

Джерело:Новий регіон

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.