Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

П'ятниця, 23 вересня 2016, 11:34

Парасюк вчинив бійку у студії 112 каналу

Володимир Парасюк

Володимир Парасюк напав на Олександра Вілкула після ефіру на телеканалі "112 Україна".

Про це повідомляє Українська правда.

Володимиром Парасюком напав на та  після ефіру на телеканалі «112 Україна» сталася бійка.

Зокерма, народний депутат Володимир Парасюк дочекався нардепа від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула після словесної суперечки під час програми на телеканалі "112 Україна" та намагався його побити, вигукуючи різні образи.

Політиків розборонила охорона, однак Парасюк також посварився з водієм автомобіля Вілкула на парковці, а також із його охоронцем, заявляючи, що планує забрати авто на потреби АТО та намагаючись виламати дверцята.

"Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене та моїх побратимів. Його охоронець напав не мене. Сталася сутичка. Приїхали мої побратими, зловили машину Вілкула. Ми зараз напевно на ній лишимо багато повідомлень", – пояснив Володимир Парасюк.

Також Парасюк назвав Вілкула агентом Кремля.

Нагадаємо, у серпні Володимир Парасюк склав втупні іспити на заочну форму навчання економічного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.