Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukrgazeta.cz

Субота, 4 серпня 2012, 16:14

Міліція затримала 2 із 40 циган - учасників побиття у Львові ДАІшника

  ПРавоохоронці  3 серпня із застосуванням зброї затримали 2 із 40 циган, що брали участь у побитті у Львові співробітників Державної автомобільної інспекції. Про це повідомила перс-служба прокуратури Львівської області.

Увечері 3 серпня під час патрулювання міста співробітники ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ.  На пропозицію правоохоронців пред'явити документи й провести огляд щодо вживання заборонених речовин водій вказаного автомобіля відмовився. Після цього між співробітниками ДАІ та особами циганського походження (водієм і пасажиром вказаного автомобіля) сталася бійка. Через кілька хвилин до бійки приєдналися ще близько 10 осіб циганського походження. Працівники ДАІ викликали підкріплення. Коли до місця події приїхали співробітники спеціального підрозділу "Беркут" та працівники Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ, у бійці брало участь вже близько 40 циган. 

"У зв'язку з невиконанням законних вимог співробітників правоохоронних органів припинити протиправні дії один з інспекторів ДАІ використав спецзасіб "ПМ"- вистрілив вгору 5 кулями", - сказано в повідомленні.

Двох активних учасників сутички затримано.

За цим фактом прокуратура Шевченківського району Львова порушила кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 342 і частиною 2 статті 345 (опір працівнику правоохоронного органу та заподіяння йому легких тілесних ушкоджень або тілесних ушкоджень середньої тяжкості) Кримінального кодексу.

Перебіг розслідування справи перебуває на контролі прокуратури області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.