Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

П'ятниця, 23 вересня 2016, 17:56

Приватні фірми отримали дозвіл на будівництво у Львові

будівництво

Львівська міськрада видала містобудівні умови на будівництво, реставрацію та реконструкцію 9 об’єктів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво, реставрацію та реконструкцію 9 об’єктів у межах Львова.

Зокрема, йдеться про реконструкцію будинку на вул. В. Антоновича, 73 за рахунок надбудови мансарди, прибудови вхідної групи та ліфтової шахти Згромадженням Сестер Милосердя св. Вікентія УГКЦ; встановлення майстерні пункту вулканізації на вул. Опришківській, 2-а; пристосування пам’ятки архітектури на вул. Олени Степанівни, 31 під міні-готель та реконструкцію з розширенням будинку за рахунок прибудови та надбудови.

Також виконком міськради надав дозволи ТзОВ «Юніко-істейт»на реконструкцію з розширенням будівлі корпусу №33 на вул. Угорській, 14 за рахунок надбудови під офісний центр (1-а, 2-а, 3-я, 4-а черги); ТзОВ «Патриаком»на будівництво  багатоповерхівок №1, 2, 3 на вул. Т. Шевченка, 60, а також цій фірмі дозволили переробити пам’ятку архітектури місцевого значення на вул. Т. Шевченка, 60 під центр дозвілля.

Крім цього, ОСББ «Ярославенське» здійснить добудову та надбудову зі зміною даху 4-квартирного будинку на вул. Я. Ярославенка, 29.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.