Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

цех

Понеділок, 26 вересня 2016, 10:55

Іноземні інвестори збудують на Львівщині новий цех

цех

Інвестори планують працевлаштувати до 200 людей.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Данська компанія із виробництва м'яких меблів данської "Крагелюнд Феніче Холдинг АпС", що у селі Лозина Яворівського району, будує новий виробничий цех загальною площею 7200 кв.м, який повинен запрацювати у листопаді.

За словами директора підприємства Назара Притули, тут виготовлятимуть м’які меблі різної конфігурації для європейського ринку, а вартість здійсненних інвестицій у 2016 році становить близько 2 млн євро.

"Нові потужності дадуть можливість створити нові робочі місця. І ми плануємо збільшити кількість працюючих на заводі з 60 до 200 осіб", – наголосив Назар Притула.

Наразі на фабриці вже працюють столярний і швейний цехи. Також тривають роботи із проведення комунікацій, монтажу промислової підлоги для нових приміщень. На черзі також влаштування вентиляції та освітлення.

Зазначимо, що підприємство із виробництва м'яких меблів на Яворівщині розпочало роботу ще у 2008 році. Готову продукцію експортують лише за кордон, а середня заробітна плата працівників становить близько 4,5 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.